Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι έκαναν στην πρεμιέρα τους οι «Οικογενειακές Ιστορίες»

Το αδιάφορο προχειροφτιαγμένο πρόγραμμα του ALPHA

Πρεμιέρα χθες στον ALPHA για τις «Οικογενειακές Ιστορίες». Μία εκπομπή που όπως υποστηρίζει το κανάλι της Κάντζας πρόκειται για

«Απρόβλεπτες οικογενειακές ιστορίες που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως και ταράσσουν τις ισορροπίες.
Έντονα συναισθήματα, δυνατές συγκρούσεις.
Πόσο έτοιμη είναι μια οικογένεια να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα;
Τι θα κάνει για να κρατηθεί ενωμένη μετά από τις αποκαλύψεις;».

Το πιο εύκολο θα ήταν να παραθέσουμε τα νούμερα τηλεθέασης της καινούργιας… εκπομπής (;), σειράς (;), προγράμματος (καλύτερα, για να είμαστε μέσα!) του ALPHA. Και να μην πούμε τίποτε άλλο αφού με το 11,1 που είναι ο μέσος όρος στο γενικό σύνολο από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα, αποδεικνύεται ότι το πρόγραμμα είναι όντως… οικογενειακή υπόθεση για το κανάλι και δεν αφορά τους εκτός… ALPHA-ικής οικογένειας τηλεθεατές!

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το πρόγραμμα (επιμένουμε στο γενικό όρο γιατί ούτε εκπομπή, ούτε σήριαλ είναι!) είναι τόσο κακοστημένο που πραγματικά προκαλεί εντύπωση γιατί το έβγαλαν στον αέρα. Βέβαια, κατάφερε να κάνει υψηλότερες τηλεθεάσεις από τους «Δέστε τους». Κατανοητό…! Ο πνιγμένος –στα μονοψήφια- από τα μαλλιά πιάνεται. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για αληθινές οικογενειακές… τρίχες! Ιστορίες τραβηγμένες από τα μαλλιά, με κακό σενάριο, προχειροφτιαγμένες που σίγουρα δεν πρόκειται για real life πρόγραμμα όπως υποστηρίζουν αλλά –για να χρησιμοποιήσουμε και τους όρους τους- για real bad πρόγραμμα!

Με κάτι τέτοιες επιλογές ο ALPHA έχει καταφέρει στο ξεκίνημα της σεζόν να κάνει τηλεθεάσεις… χαμηλού βαρομετρικού! Κι όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, κάποια… οικογένεια θέλει να την κάνει από το κανάλι της Κάντζας και προσπαθεί να βρει… κληρονόμους!

ΥΓ: είναι… λάθος (για να μην μεταχειριστούμε άλλη λέξη) να συγκρίνεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ALPHA με την εκπομπή που πρόβαλλε πριν από αρκετά χρόνια η ΕΡΤ με τίτλο «Μικροί-Μεγάλοι». Η συγκεκριμένη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης διέθετε σενάριο και πολύ καλές ερμηνείες από τους Θανάση Παπαγεωργίου και Λήδα Πρωτοψάλτη. Συνεπώς, μην κάνουμε συγκρίσεις με τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που δεν διαθέτουν τίποτα από αυτά! 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε