Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ;

Στο… χτίσιμο εξακολουθούν να βρίσκονται στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη τους που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Και επειδή η καινούργια ζώνη θα ξεκινά με τον Γιώργο Παπαδάκη που γνωρίζει πολύ καλά τι θα κάνει, ιδιαίτερη προσοχή στο κανάλι του Αμαρουσίου δίνουν στο δίωρο 11 έως 1. Όπως φαίνεται λοιπόν ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου θα δίνουν καθημερινά τη μάχη τους ενώ στο πλάι τους δεν πρόκειται να είναι τελικά η Νάντια Μπουλέ. Τι πρόκειται να κάνει λοιπόν η νεαρή παρουσιάστρια μετά το τέλος του «Elatte»;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου… καλοβλέπουν τη Νάντια Μπουλέ για να αναλάβει την παρουσίαση της καινούργιας εκπομπής τους που θα έχει τον τίτλο «Meet the parents». Τι είναι αυτό; Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1

«τι συμβαίνει όταν έρχεται η στιγμή να γνωρίσει ένας υποψήφιος γαμπρός την οικογένεια της αγαπημένης του; Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Το νέο concept που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το φθινόπωρο θα κάνει και τους πιο περιζήτητους γαμπρούς…να ιδρώσουν!
Μετά την πολυπόθητη θετική απάντηση της κοπέλας του στην πρόταση γάμου, ο επίδοξος γαμπρός καλείται να περάσει λίγες ώρες με τα πεθερικά του, να βιώσει τις πιο απίστευτες καταστάσεις, να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις τους και να κερδίσει τη συμπάθειά τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα καταφέρει να τα βάλει με την πολυλογού μαμά, τον καχύποπτο μπαμπά, τη νευρωτική αδερφή, την παλαιών αρχών γιαγιά και τις παράξενες συνήθειες που έχει το σόι ή θα φύγει τρέχοντας;»

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι αρχικά στον ΑΝΤ1 σκόπευαν το «Meet the parents» να μην έχει παρουσιαστή αλλά μόνο κάποιον που θα κάνει το σπικάζ και θα περιγράφει τι γίνεται. Πριν από λίγο καιρό όμως, για τη συγκεκριμένη εκπομπή σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το Χρήστο Φερεντίνο, πιστεύοντας ότι με την παρουσία του και το χιούμορ του θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το «Meet the parents». Όταν όμως ο Φερεντίνος «κλείδωσε» για την παρουσίαση του entertainment μέρους της πρωινής ζώνης, είδαν ότι θα ήταν δύσκολο να μπορέσει να είναι και στα γυρίσματα και στην καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτηκαν να μην χρησιμοποιήσουν και τους δύο παρουσιαστές (Φερεντίνο και Μπουλέ) στην πρωινή ζώνη αλλά να ενισχύσουν το «Meet the parents» με τη Νάντια Μπουλέ. Οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες αλλά όπως φαίνεται η Μπουλέ θα λέει «elatte» στους υποψήφιους γαμπρούς.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε