Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι έχουν σήμερα στην πρεμιέρα τους Φώτης και Μαρία

Μενεγάκη, Κωστόπουλος και Anastacia στο «Φώτης – Μαρία Live».

Μετά από αναβολή μίας βδομάδας, σήμερα στις 17:50 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου είναι έτοιμοι να κάνουν πρεμιέρα στο STAR με την εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live».
 
Με καθυστέρηση μίας βδομάδας από τα αρχικά τους σχέδια τα σκηνικά και οι φωτισμοί στο στούντιο είναι πλέον έτοιμα κι έτσι ο Φώτης και η Μαρία θα καλωσορίσουν τους τηλεοπτικούς τους φίλους με πολύ χιούμορ και σάτιρα.
 
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής τους που πρόκειται να μας κάνουν να γελάσουμε πολύ (αλλά και να συζητηθούν!) είναι:
 
-Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που δεν τραγούδησε στο «Eurovoice» η Anastacia; Τι ήταν αυτό που την έκανε να πει πολλά αλλά ούτε ένα τραγούδι;
 
-Ποιος θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Πέτρου Κωστόπουλου; Τι εκπομπή και με ποιον παρουσιαστή ετοιμάζεται άλλο κανάλι να «επιτεθεί» στην εκπομπή του Κωστόπουλου;
 
-Ποιο είναι το καλύτερο… μαγιό της Ελένης Μενεγάκη; Φώτης και Μαρία μαζί με τους συνεργάτες τους βρήκαν τα μαγιό της Ελένης και τα θέτουν προς ψήφιση.
 
 
Όπως καταλαβαίνετε Φώτης και Μαρία στα καλύτερά τους, έτοιμοι να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά: σάτιρα! Άλλωστε, σύμφωνα με όσα μάθαμε ότι ετοιμάζουν για τη σημερινή αλλά και τις επόμενες εκπομπές τους, μπορούμε να πούμε με χαρά πως πράγματι Φώτης και Μαρία… are back με την παλιά καλή τους διάθεση!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε