Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι γίνεται με τις “Κούκλες” του MEGA

Τι γίνεται με τις “Κούκλες” του MEGA

Κάθε Τετάρτη βράδυ το MEGA προβάλλει τη σειρά “Κούκλες” που πρωταγωνιστούν οι Ράνια Σχίζα, Δήμητρα Ματσούκα, Μαρία Ζορμπά, Λίνα Σακκά.

Οι φήμες θέλουν να κόβεται αλλά…
 Η σειρά αν και φέρνει υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι της Μεσογείων, εντούτοις αυτές είναι από τις χαμηλότερες για το MEGA.

Στην πρόσφατη μάλιστα συνάντησή του με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Πέτρος Μπούτος εξέφρασε την ανησυχία του για τα οικονομικά δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο από τα οποία μπορούν να προκύψουν… δυσάρεστες εξελίξεις, όπως το κόψιμο κάποιων σειρών ή εκπομπών που αποδεικνύονται οι πιο “αδύναμοι κρίκοι”. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το κανάλι της Μεσογείων ακόμα αντιστέκεται…!
Λαμβανομένων υπόψη όμως, όλων αυτών η είδηση ότι οι “Κούκλες” αυτή τη βδομάδα προβάλλουν τηλεταινία κι όχι καινούργιο επεισόδιο, φούντωσαν τις φήμες και κάποιοι έγραψαν ότι η σειρά κόβεται. Τελικά όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική και μάλιστα θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές της σειράς…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να προβάλλουν την τηλεταινία ώστε να βάλουν ακόμα περισσότερους τηλεθεατές σε αυτήν. Άλλωστε αυτό είναι συνηθισμένη τακτική για το κανάλι της Μεσογείων.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η σειρά θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο με πολλούς guest. Όπως για παράδειγμα στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί η Σόφη Ζανίνου στο ρόλο της μητέρας της ηρωίδας που υποδύεται η Λίνα Σακκά. Και μάλιστα τις επόμενες μέρες θα αποφασιστούν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη. Κι αυτή τη λέξη (έκπληξη) κρατήστε την…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε