Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λέει στο Newsit ο Σταμάτης Μαλέλης για τη μεταγραφή του στον ALPHA

Τι λέει στο Newsit ο Σταμάτης Μαλέλης για τη μεταγραφή του στον ALPHA

Είναι από τα στελέχη της τηλεόρασης που έχουν φέρει πολλές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Στην έως τώρα πορεία του ο Σταμάτης Μαλέλης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι γνωρίζει πολύ καλά τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει το διευθυντή ενημέρωσης και ειδήσεων του STAR να μετακομίζει την επόμενη σεζόν και να βρίσκεται στον ALPHA.

Είναι γνωστό δε, ότι με την επιστροφή του και αναλαμβάνοντας ξανά τα ηνία του καναλιού της Κάντζας ο Δημήτρης Κοντομηνάς, θέλει να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα, κάτι που είχαν απαξιώσει οι μέχρι πρότινος γερμανοί διοικούντες. Και σίγουρα, ο Σταμάτης Μαλέλης γνωρίζει πολύ καλά πώς να στήσει ένα δελτίο ειδήσεων, κάτι που ενισχύει τα σενάρια περί μετακόμισής του στον ALPHA!

Είναι μόνο φήμες λοιπόν τα όσα ακούγονται περί μεταγραφής του στο κανάλι της Κάντζας ή πραγματικά του έχει γίνει πρόταση;

Προσπαθώντας να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει και αφού ακούγαμε πάρα πολλά, επικοινωνήσαμε με τον ίδιο το Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος με μία λακωνική απάντηση ξεκαθάρισε τα πάντα.

Ο διευθυντής ενημέρωσης και ειδήσεων του STAR λοιπόν μας είπε ότι «δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον ALPHA», βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί σίγουρης μεταγραφής του στο κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το συμβόλαιο του Σταμάτη Μαλέλη με το STAR λήγει μέσα στο χρόνο και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στο τηλεοπτικό τοπίο. Γιατί θεωρείται σίγουρο ότι, όποια κι αν είναι η εξέλιξη με το κανάλι της Κηφισιάς, πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν στην ίδια με αυτούς τηλεοπτική στέγη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε