Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι σχεδιάζουν στον ΑΝΤ1 με τη Χούκλη;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, όλο και περισσότεροι τηλεθεατές παρακολουθούν τις ενημερωτικές εκπομπές προσπαθώντας να πληροφορηθούν τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και ως εκ τούτου οι επιτελείς των σταθμών παρακολουθούν τις τηλεθεάσεις των συγκεκριμένων εκπομπών να διαγράφουν ανοδική πορεία.

Κι αυτή την ευκαιρία δεν σκοπεύουν να την αφήσουν να πάει χαμένη και για αυτό έχουν ρίξει το βάρος τους στους ενημερωτικούς τομείς των σταθμών τους.

Έτσι και στον ΑΝΤ1 που, για να λέμε και την αλήθεια, εκτός από το Γιώργο Παπαδάκη δεν έχει καμία άλλη ενημερωτική εκπομπή στο πρόγραμμά του. Εκτός λοιπόν από τον «πατριάρχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών», φαίνεται ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζουν να «εκμεταλλευθούν» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σκοπεύοντας να βγάλουν στις… επάλξεις και τη Μαρία Χούκλη.

Στα σχέδιά τους είναι η δημοσιογράφος, εκτός από την παρουσίαση του βραδινού καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων, να αναλάβει και την παρουσίαση μίας καινούργιας πολιτικής εκπομπής. Εφόσον λοιπόν πάμε σε διενέργεια καινούργιας εκλογικής διαδικασίας στις 17 Ιουνίου, οι επιτελείς του ΑΝΤ1 σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα μία εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή. Στο τιμόνι της θα καθίσει η Μαρία Χούκλη αλλά όπως φαίνεται, σταθερά δίπλα της on air θα βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού Στρατής Λιαρέλης, και με τους καλεσμένους πολιτικούς θα σχολιάζουν και θα αναλύουν την επικαιρότητα.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε