Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι θα δείτε στις σειρές «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη»

Απόψε το βράδυ προβάλλονται καινούργια επεισόδια των σειρών «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη». Οι εξελίξεις στις ελληνικές σειρές του MEGA είναι πολλές.

Στο 15ο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι» που θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ, ο Ηλίας σώζεται από την πτώση του από την ταράτσα του σπιτιού εξ αιτίας της απεργίας των σκουπιδιάρηδων. Παρεξηγούν την πρόθεσή του και πιστεύουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο σπίτι η Λουκία φέρνει έναν Ινδό κτηματομεσίτη που γνώρισε σε site γνωριμιών στο ίντερνετ. Ο Βράχμα, αγοράζει ακίνητα για πλούσιους απ’ την Καλκούτα. Η οικογένεια πιστεύει ότι σώθηκε και πουλώντας το κτήμα με τις ελιές, το χαλβατζίδικο και αν χρειαστεί και το σπίτι θα γλυτώσουν από τα χρέη τους.

Ο Κωστής φεύγει από το σπίτι και μένει στο χαλβατζίδικο γιατί δεν μπορεί να ζει πια στην ίδια στέγη με τον αδελφό του. Άντζελα και Δημήτρης χωρίζουν οριστικά κάτω από την πίεση της οικογένειας αλλά ένας σεισμός τους βρίσκει και τους δυο στο μπάνιο.

Αμέσως μετά, στις 10 το βράδυ, θα προβληθεί το 13ο επεισόδιο της σειράς «Με λένε Βαγγέλη». Τι θα δείτε σε αυτό; Όταν πριν από λίγο καιρό, ο Βαγγέλης και ο Μπίλυς έκλεβαν βενζίνη από ένα αυτοκίνητο, απέτρεπαν χωρίς να το ξέρουν την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη ο οποίος προσπαθούσε να πάθει ασφυξία με τα καυσαέρια. Σήμερα που του επιστρέφουν την κλεμμένη βενζίνη για να τον διαγράψουν από τη λίστα, ανακαλύπτουν πως η επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχει φύγει καθόλου. Έτσι, το δίλλημα είναι μεγάλο για τον Βαγγέλη. Να σβήσει τον τύπο από τη λίστα επειδή του επέστρεψε τη βενζίνη ή να μείνει να τον βοηθήσει;

Η συνέχεια των δύο ελληνικών σειρών, απόψε το βράδυ στο MEGA!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε