Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Το comeback της… μανούλας Σκορδά εκτίναξε το «Πρωινό Mou»

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν το «Πρωινό Mou» στο MEGA κατάφερε να βρεθεί και να παραμείνει στην πρώτη θέση της κατάταξης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η επιλογή των υπευθύνων του καναλιού της Μεσογείων να θέσουν επικεφαλείς στην πρωινή εκπομπή τους το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αποδείχτηκε σωστή καθώς οι Σκορδολιάγκες τερμάτιζαν πρώτοι και με διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Ακόμα όμως και εν τη απουσία του ζευγαριού, το «Πρωινό Mou» παρέμενε πρώτο αποδεικνύοντας ότι έχει «χτίσει» σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές. Χθες όμως, η Φαίη Σκορδά ακριβώς σαράντα μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής και το comeback της «μανούλας» εκτίναξε ακόμα περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης.

Στο γενικό σύνολο το «Πρωινό Mou» του MEGA έκανε μέσο όρο 29 και μάλιστα έφτασε μέχρι και 32,8. Δεύτερη στην κατάταξη ήρθε η εκπομπή «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να σημειώνουν μέσο όρο 16,9 ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον «Καφέ» της στον ALPHA να φουσκώνει μέχρι το 12,8.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά την επιτυχία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ακόμα οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους για την επόμενη σεζόν με το MEGA. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων θα συναντηθούν το επόμενο διάστημα με το ζευγάρι αλλά αφού πρωτίστως έχουν ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Αυτό που προέχει όμως να αποφασιστεί είναι αν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες τους ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές την Παρασκευή 24 Ιουνίου όπως έχουν συμφωνήσει ή αν τελικά πάρουν ακόμα μία βδομάδα παράτασης και τερματίσουν την Παρασκευή 1 Ιουλίου που θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές και οι ανταγωνιστές τους Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος. Είναι φανερό ότι παρά την πρωτιά του, το MEGA δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο το τηλεοπτικό τοπίο στους ανταγωνιστές του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε