Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Το καινούργιο συμβόλαιο του Αντώνη Σρόιτερ με τον ALPHA

Το καινούργιο συμβόλαιο του Αντώνη Σρόιτερ με τον ALPHA

Άνοδος για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού που παίζει μόνο του

Για ακόμα δύο χρόνια ο Αντώνης Σρόιτερ θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Ο δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι της Κάντζας και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:

Ο Alpha, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντώνη Σρόιτερ.
Ο Αντώνης Σρόιτερ θα είναι στο δυναμικό του σταθμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο κος Σρόιτερ δηλώνει: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Alpha καθώς και για το γεγονός ότι θα συνεχίσω τη δημιουργική συνεργασία μου με τη διοίκηση του σταθμού και τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο, που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Τόσο οι συνάδελφοι του ειδησεογραφικού τμήματος, των οποίων η συμβολή στην πολύ καλή πορεία του δελτίου είναι καθοριστική, όσο και εγώ, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα γεγονότα της επικαιρότητας και βεβαίως πάντα κοντά στον πολίτη».

Επίσης, στο δελτίο Τύπου του ALPHA αναφέρεται άνοδος στις τηλεθεάσεις του καθώς όπως επισημαίνει:

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χρόνο μετά την ανάληψη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τον Αντώνη Σρόιτερ καθώς και τη μετακίνηση της ώρας μετάδοσής του, στις 19:00, η πορεία που αυτό διαγράφει είναι πολύ ικανοποιητική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, για το διάστημα 01.04.2009 μέχρι 28.02.2010, στα κοινά 15-44, και από Δευτέρα έως Παρασκευή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha  σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 12,1% έναντι 8,7% κατά το αντίστοιχο περσινό διάστημα, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 39,1%».

Bέβαια, αξίζει να σημειώσουμε και εμείς ότι ναι μεν το δελτίο εκείνη την ώρα παίζει μόνο του… ειδήσεις αλλά έχει γερούς αντιπάλους, όπως την καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» που χτυπά κόκκινο στα μηχανάκια της AGB. Οπότε, σίγουρα είναι αξιοπρόσεχτη η άνοδος στις τηλεθεάσεις του δελτίου με τον Σρόιτερ ενώ αποδείχτηκε σοφή η κίνηση των στελεχών του ALPHA να αλλάξουν την ώρα της προβολής του δελτίου. Το αν θα μπορέσει να ανέβει κι άλλο ή αν τελικά αυτό είναι το ποσοστό του, θα φανεί στο κλείσιμο του επόμενου χρόνου. Άλλωστε, όπως είπαμε και στην αρχή, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Σρόιτερ θα είναι στο τιμόνι ενώ το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει… ταχύτητες τηλεθεάσεων!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε