Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το καλάμι της Μπουλέ και το φλερτ της Μπαλατσινού

Στα παλιά της λημέρια στο ALTER επιστρέφει η Νάντια Μπουλέ. Μετά την παρουσίαση του «Top Chef» και τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars» η παρουσιάστρια βρίσκεται ξανά στο ALTER και στην εκπομπή «LifeStyle» που παρουσίαζε πριν από χρόνια μαζί με το Νίκο Παπαδάκη.
Η Νάντια μιλά για όλα και για όλους. Ακόμα και για το… καλάμι που την κατηγορούν ότι έχει καβαλήσει. Στην ερώτηση λοιπόν αν ισχύουν οι φήμες που την θέλουν να έχει καβαλήσει το καλάμι, η παρουσιάστρια λέει πως «πραγματικά τύχαινε να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για μένα και να αναρωτιέμαι για ποια κοπέλα μιλάνε και αν αυτή στην οποία αναφέρονται έκανε όλα αυτά, τότε πραγματικά θα πρέπει να έχει πάρα πολλά νεύρα»! Σχετικά με τη δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Νάντια αποκαλύπτει: «Εκείνο τον καιρό πραγματικά είχα φοβηθεί. Μου συνέβαινε για πρώτη φορά και δεν ήξερα πώς να το χειριστώ και μάλιστα σε μια μικρή σχετικά ηλικία που βρισκόμουν τότε». Σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει στον ΑΝΤ1 διευκρινίζει πως «με τον ΑΝΤ1 η συμφωνία μας ήταν για τα επεισόδια του Top Chef και για τα επεισόδια του Dancing».
 
 
Αποκαλυπτική όμως είναι και η Τζένη Μπαλατσινού που καλεσμένη στην εκπομπή «LifeStyle» του ALTER λέει ότι της είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχει στο «Dancing with the stars» ενώ για το αν θα γίνει τρίτο «Next top model» τονίζει πως «δεν ξέρω αν θα υπάρξει «Νext top model 3» αλλά εγώ ήδη έχω δηλώσει ότι δεν θα ήθελα να συμμετέχω. Θεωρώ ότι δύο χρόνια στο ίδιο πόστο είναι αρκετά».

Όταν η κουβέντα φτάνει στην εκπομπή του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου και στη συνέντευξη που του παραχώρησε πριν λίγο καιρό η Τζένη δεν διστάζει να αποκαλύψει πως «εκείνο το βράδυ στο πλατό φλερτάραμε πολύ με τον Πέτρο και ο χορός μου στο τέλος της συνέντευξης έπιασε τόπο το ίδιο βράδυ στο σπίτι», αφήνοντας πολλά να εννοηθούν! Όσο όμως για τις ερωτήσεις που της έκανε ο σύζυγός της, η Τζένη διευκρινίζει ότι «δεν είχαμε συνεννοηθεί τις ερωτήσεις. Το μόνο που μου είχε πει ήταν ότι θα ήταν σκληρός και πραγματικά δεν μου χαρίστηκε καθόλου»! Τελικά, μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να αποφεύγει να μιλά συχνά αλλά όταν δίνει συνεντεύξεις μιλά αληθινά και δεν αποφεύγει τις ερωτήσεις.

 
 
Περισσότερα όμως, στην εκπομπή «LifeStyle» που παρουσιάζει η Δέσποινα Καμπούρη και θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο στις 21:00, στο ALTER.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε