Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

UPDATE Ποιος βγήκε νικητής στην πρωινή μάχη της τηλεθέασης;

Χθες γράψαμε ότι την Παρασκευή υπήρξε ανατροπή στον πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος πέρασαν για πρώτη φορά στην πρώτη θέση της κατάταξης κερδίζοντας στο γενικό σύνολο κατά 0,1 τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Τι έγινε όμως στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης; Κατάφεραν οι Καραμεροχαριτάτοι να κρατήσουν την πρωτιά ή τους πέρασαν πάλι οι Σκορδολιάγκες;

 

Σύμφωνα με το ραβασάκι της AGB το ζευγάρ του MEGA κέρδισε την κούρσα της τηλεθέασης αφού το “Πρωινό Mou” έκανε μέσο όρο 24,2 στο γενικό σύνολο ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 με το «10 με 1 Μαζί» έφτασε στο 20,7.

Αρκετά πιο πίσω έμεινε η Ελένη Μενεγάκη αφού ο «Καφές» της στον ALPHA έκανε μέσο όρο 14,2 στο γενικό σύνολο.

 

Σίγουρα το δίδυμο του ΑΝΤ1 έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει τη μάχη και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή του. Οπότε ελπίσουμε ότι ο «πόλεμος» θα είναι προς όφελος των τηλεθεατών αφού θα προσπαθούν να κάνουν τις εκπομπές τους πιο ενδιαφέρουσες! Ίδωμεν…

 

Στο νεανικό κοινό όμως οι Καραμεροχαριτάτοι έπεσαν αρκετά κάνοντας μέσο όρο11 ενώ η «ωραία Ελένη» στο συγκεκριμένο κοινό ανέβασε τις τηλεθεάσεις της φτάνοντας στο 20 και κατατάσσοντας την εκπομπή της στη δεύτερη θέση. Στην πρώτη θέση πάλι Λιάγκας με Σκορδά που έφτασαν στο 29,4.

 

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

24,2

29,4

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

20,7

11

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

14,2

20

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε