Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

UPDATE – Τι έγινε στη μάχη Λιάγκα- Σκορδά Vs Καραμέρου – Χαριτάτου Vs Μενεγάκη;

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB για τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Πρώτη μέρα της τρίτης βδομάδας η χθεσινή κατά την οποία όλοι οι «μονομάχοι» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης είναι στην αρένα προσπαθώντας να κερδίσουν τηλεθεάσεις. Το ραβασάκι της AGB όμως, που έφτασε σήμερα το πρωί έκανε πολλούς να τους χαλάσει η μέρα.

Εκτός του ότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην κατάταξη των εκπομπών, η «ψαλίδα» άνοιξε πάλι και το ζευγάρι του MEGA κατάφερε άνετα να τερματίσει πρώτο και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό. Στο μεν πρώτο άφησε πίσω τους Καραμεριχαριτάτους 7,7 μονάδες ενώ στο νεανικό κοινό ξεπέρασε την Ελένη Μενεγάκη κατά 10,8 μονάδες!

Μάλιστα, αυτό που παρατηρεί κανείς είναι το περίεργο που συμβαίνει με τις εκπομπές στο ξεκίνημά τους. Κάποιοι παίρνουν υψηλό lead in και το ρίχνουν κι άλλοι παίρνουν χαμηλό και το ανεβάζουν.

Οι Λιάγκας και Σκορδά εισπράττουν 15,1 από τους Καμπουράκη –Οικονομέα και το πρώτο ημίωρο το «Πρωινό Mou» το ανεβάζει στο 22.

Αντίστοιχα, οι Καραμέρος-Χαριτάτος παίρνουν από τον Παπαδάκη 19,2 και πέφτουν στο 14,5 ενώ η Ελένη Μενεγάκη παίρνει ένα χαμηλότατο 5,5 από τους Λάμπρου-Παπαβασιλείου αλλά το πρώτο ημίωρο το ανεβάζει ελάχιστα φτάνοντας στο 6,9.

 

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι καθαροί μέσοι όροι τηλεθέασης των τριών εκπομπών της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:  

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

22,8

29,7

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

15,1

11,5

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

12,4

18,9

 

.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε