Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Βαγγέλης Περρής: “Ο Αρναούτογλου είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας”

Βαγγέλης Περρής: “Ο Αρναούτογλου είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας”

“Η Ελεονώρα κάνει μια εκπομπή από αυτές που εγώ δεν θα αντέξω να δω”…

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης μιλάει ο Βαγγέλης Περρής, στην Μαρία Κολλιάτσα, για το περιοδικο ΕΓΩ και τα λέει ΟΛΑ με τον δικό του τρόπο…

Ηλίας Ψινάκης

Η έλλειψή του είναι στο μυαλό όλων. Δηλαδή, είχαμε την κυρία με τα μεγάλα στήθη και όλοι σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν ήταν εκεί ο Ψινάκης. Πολλές φορές τον μελετάμε.

Ευγενία Μανωλίδου

Έχει αποκτήσει εμπιστοσύνη σε αυτά που σκέφτεται. Παλιά τα περνούσε από κοσκίνισμα και έχανε ένα βασικό κομμάτι, που ήταν ο αυθορμητισμός. Τώρα πια, ξέρει τα δικά της όρια και της εκπομπής, βγαίνει αυτόματα η αντίδρασή της για το τι συμβαίνει και αυτό την κάνει πιο χρήσιμη, χαριτωμένη και sexy.

Λάκης Γαβαλάς (είχε σχολιάσει ότι από το “Ταλέντο” λείπει μόνο η Αννίτα Πάνια)

Πολλές φορές, ψάχνουμε να βρούμε κάτι να το χαρακτηρίσουμε χειρότερο από αυτό στο οποίο συμμετείχαμε εμείς για να νιώσουμε καλύτερα.

Χρήστος Φερεντίνος

Όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος στο πρωινό, αλλά ο χρόνο στην τηλεόραση μετράει αλλιώς. “Στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” είναι πολύ καλύτερος.

Ελένη Μενεγάκη

Φέτος κάνει μια πολύ καλή εκπομπή, σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων χρόνων. Της έχει κάνει καλό η μετακίνηση. Κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις και καλή επιλογή καλεσμένων.

Δείτε τι λέει για Ελεονώρα Μελέτη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τατιάνα Στεφανίδου, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Ρούλα Κορομηλά

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε