Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Χατζηβασιλείου εναντίον… Τούρκων: ποιος κέρδισε…;

Πρεμιέρα χθες για το «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι για το κόψιμό της, η εκπομπή συνεχίζει την πορεία της στο τηλεοπτικό τοπίο.

Άλλωστε, όπως είχαμε γράψει πολλές φορές στο Newsit, η εκπομπή είχε πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση του ALPHA προτού καν ρίξει αυλαία την προηγούμενη σεζόν.

Έτσι, από χθες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έφερε ξανά το «Πακέτο» της στις οθόνες μας και μάλιστα αυτή τη φορά τα έβαλε… με τους τούρκους. Κι αυτό γιατί απέναντι από το «Πάμε πακέτο» του ALPHA προβάλλονται οι τούρκικες σειρές «Έρωτας + τιμωρία» και «Πειρασμός» σε MEGA και ΑΝΤ1, αντίστοιχα.

Πώς τα πήγε λοιπόν η Χατζηβασιλείου σε αυτή την… ελληνοτουρκική μάχη; Με μία φράση θα πούμε ότι κατάφερε να αντισταθεί στην… επέλαση των τούρκων στο τηλεοπτικό τοπίο και πάλεψε σκληρά.

Συγκεκριμένα, από τις 21:00 έως τις 22:00 ο «Έρωτας + τιμωρία» συγκέντρωσε μέσο όρο 20,2 στο γενικό σύνολο ενώ ο «Πειρασμός» έφτασε στο 16,9. Την ίδια ώρα το «Πακέτο» έκανε μέσο όρο 16 μένοντας στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Τη δεύτερη ώρα όμως, προβολής της η εκπομπή του ALPHA κερδίζει στη μάχη με τον «Πειρασμό» αφού σημείωσε μέσο όρο 24,2 στο γενικό σύνολο ενώ η τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 έκανε 20. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε η επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» που προβάλλει το MEGA.

Η μάχη της τηλεθέασης που δίνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τις τούρκικες σειρές θα εξακολουθήσει και την επόμενη βδομάδα καθώς από τη μεθεπόμενη θα έχει να αντιμετωπίσει ξανά τη «Ζωή της άλλης» του MEGA που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Ωστόσο, όπως φαίνεται, μέχρι το τέλος του μήνα θα κονταροχτυπιέται με τον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας τον… ελληνοτουρκικό τηλεοπτικό πόλεμο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε