Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φυλακή 56 ημερών γιατί έβαλε τη γάτα σε στεγνωτήριο

Φυλακή 56 ημερών γιατί έβαλε τη γάτα σε στεγνωτήριο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.11.2012 | 21:35
Πρώτη δημοσίευση: 13.11.2012 | 21:35

Σε φυλάκιση 56 ημερών καταδικάστηκε σήμερα ένας νεαρός Βρετανός ο οποίος έκλεισε μια γάτα σε ένα στεγνωτήριο, το έθεσε σε λειτουργία και ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με το μαρτύριο του ζώου.

Ο 23χρονος Άλαν Στόουτον παραδέχτηκε την ενοχή του. Το δικαστήριο του απαγόρευσε να διατηρεί ζώα συντροφιάς εφ' όρου ζωής.

Στο βίντεο που τράβηξε ο Στόουτον, και το οποίο προβλήθηκε στο δικαστήριο του Χάντιγκντον, διακρίνεται ο νεαρός να βάζει τη γάτα στο στεγνωτήριο και να το θέτει σε λειτουργία για 12 δευτερόλεπτα. Κατόπιν παρατηρεί ότι το ζώο δείχνει λίγο ζαλισμένο και αποφασίζει να παρατείνει το βασανιστήριό του για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη. Η γάτα επέζησε αλλά όταν την έβγαλαν από το μηχάνημα είχε σπάσει ένα δόντι.

Ο 23χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς, εξήγησε σε μια ζωοφιλική οργάνωση, την RSPCA, ότι βρήκε "διασκεδαστική" την ιστορία αυτή.

Η γάτα, που ανήκε στην πρώην σύντροφο του νεαρού και ονομάζεται Πρίνσες, δόθηκε για υιοθεσία σε μια άλλη οικογένεια.   Διαδώστε αυτό το άρθρο