Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γαμπρός αποκαλύπτει στη νύφη το μυστικό που της έκρυβε για μήνες…Μπορεί να περπατήσει και πάλι! [vid]

Γαμπρός αποκαλύπτει στη νύφη το μυστικό που της έκρυβε για μήνες…Μπορεί να περπατήσει και πάλι! [vid]

Της έκρυβε για μήνες ένα μεγάλο μυστικό! Τη στιγμή του γάμου τους, της το αποκάλυψε και τόσο η νύφη όσο και οι καλεσμένοι έβαλαν τα κλάματα…

Ένα ατύχημα στη ζωή του Κέβιν Τέιλορ τον έκανε να σπάσει το πόδι του. Στην αρχή, φαινόταν σαν ένα απλό σπάσιμο ποδιού, στη συνέχεια όμως του είπαν ότι πρόκειται για κάτι άλλο…

Ο Κέβιν διαγνώστηκε με Σύνδρομο αντανακλαστικής συμπαθητικής αλγοδυστροφίας, με αποτέλεσμα να παραλύσει το πόδι του και μάλιστα οι γιατροί να τον προειδοποιούν ότι υπάρχει κίνδυνος ακρωτηριασμού.

Μόλις ο Κέβιν γνώρισε την Κιμ ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, μάλιστα η ίδια η νύφη αποκαλύπτει στο βίντεο ότι αυτό που την ένωσε με τον Κέβιν ήταν η αγνή ψυχή του και καμία σημασία δεν έδωσε στο πόδι του.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2013 ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε ο γάμος τους που έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό…

Ο Κέβιν, χωρίς να το ξέρει η Κιμ, γράφτηκε σε ενταντικές φυσικοθεραπείες και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να βελτιώσει αρκετά την κατάσταση του ποδιού του. Με πολύ προσπάθεια και θέληση, ο Κέβιν μπορούσε και πάλι στα σταθεί στα πόδια του.

Έτσι, πήρε την απόφαση να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στην Κιμ τη μέρα του γάμου τους. Η νύφη περπατά στον διάδρομο και ο γαμπρός σηκώνεται από το αναπηρικό καροτσάκι και κάνει τα πρώτα του βήματα μπροστά στα μάτια της καλής του.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον κόσμο που παρακολουθούσε την τελετή από κοντά:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε