Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η 8χρονη που ξετρέλανε τους κριτές με τα μαγικά της [vid]

Η 8χρονη που ξετρέλανε τους κριτές με τα μαγικά της [vid]

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό τάλεντ σόου!  Δείτε τι μαγικά έκανε στους κριτές και όλοι στο τέλος την καταχειροκρότησαν.

Η Issy Simpson μπορεί να είναι μικρή αλλά το ταλέντο της είναι σίγουρα μεγάλο. Θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει μάγος και από ό,τι φαίνεται το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Δείτε πώς κατάφερε να ξετρελάνει κοινό και κριτική επιτροπή στο φετινό Britain’s Got Talent που προβάλλεται στην Αμερική.

“Γεννήθηκα για να κάνω μαγικά. Μου αρέσει να ξαφνιάζω κάποιον και να ενθουσιάζεται με τα τρικς μου. Όταν μεγαλώσω θέλωνα γίνω η Ερμιόνη από το Χάρι Πότερ”, δήλωσε όλο αθωότητα η πιτσιρίκα που είχε έρθει αποφασισμένη να εντυπωσιάσει.

Το πρώτο μαγικό αφήνει άφωνο τον κριτή Simon Cowell. H 8χρονη του ζητά να σηκώσει το κουτί που έχει ακουμπήσει στο τραπέζι τους. Αυτός δεν καταφέρνει να σηκώσει το βαρύ κουτί και μόλις η μικρή το σηκώνει με άνεση, ξαφνικά όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει κανένα βάρος!

Δείτε πώς καταφέρνει να ξεγελάσει τους πάντες με τα κόλπα της και να πάρει τέσσερα “ναι” για να περάσει στην επόμενη φάση:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε