Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η γάτα με τα τέσσερα αυτιά υιοθετήθηκε [vid]

Η γάτα με τα τέσσερα αυτιά υιοθετήθηκε [vid]

Είναι μία από τις πιο σπάνιες γάτες του κόσμου. Είναι η Batman Cat και τα δύο ζευγάρια αυτιών την έκαναν γνωστή παγκοσμίως!

Είναι η Batman Cat και έχει γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο! Γιατί; Γιατί είναι μία από τις πιο σπάνιες γάτες του κόσμου με το ιδιαίτερο της χαρακτηριστικό να έχει δύο έξτρα αυτιά!

Ήταν τριών χρονών όταν η γάτα με τα τέσσερα αυτιά παραδόθηκε από το αφεντικό της στο φιλοζωικό κέντρο φροντίδας ζώων στην Πενσυλβάνια. Ο ίδιος δεν μπορούσε πια να την φροντίζει λόγω οικονομικών προβλήματων και έτσι η άτυχη γάτα μπήκε στο κέντρο με την ελπίδα ότι κάποτε θα βρει σπίτι και οικογένεια.

Μπορεί σαν και αυτή να ήταν πολλές γάτες που περίμεναν να υιοθετηθούν, όμως αυτή ήταν μοναδική. Τα τέσσερα αυτιά της την έκαναν viral στο διαδίκτυο και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν σπίτι τους αυτήν την σπάνια γάτα. Έτσι, μέσα σε μόλις λίγες ώρες βρέθηκαν αυτοί που θα χαρίσουν την στοργή, την αγάπη και την φροντίδα που έχει ανάγκη μετά την εγκατάλειψη του αφεντικού της.

Αν και έχει δύο ζευγάρια αυτιών, το ένα δεν λειτουργεί σαν μηχανισμός ακοής. Είναι αυτιά που εμφανίζονται σαν εξογκώματα δηλαδή και δεν την κάνουν να ακούει καλύτερα. Επομένως μπορεί να λέγεται πια Batman αλλά σούπερ ικανότητες δεν έχει!

“Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ξαφνικά ένας κύριος μάς άφησε την γάτα με τα τέσσερα αυτιά!”, δηλώνει η υπεύθυνη του φιλοζωικού κέντρου που ξεφνιάστηκε όταν πρώτη φορά είδε την σπάνια γάτα.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε