Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κομμένο το επίδομα λόγω…Facebook!

 

Προσέξτε τι ανεβάζεται στο Facebook γιατί δεν ξέρετε ποιος μπορεί να σας βλέπει….
 

Κάτι τέτοιο έπαθε και η Νάταλι Μπλανσάρντ. Η Νάταλι από τον Καναδά ήταν για ένα χρόνο σε άδεια για κατάθλιψη από την δουλεία της. Εργαζόταν στην IBM στο Μπρομόν του Κεμπέκ.
 
Πριν από ένα χρόνο είχε πάει σε γιατρό ο οποίος διέγνωσε ότι έχει…βαριά κατάθλιψη. Έτσι σταμάτησε να εργάζεται και κάθε μήνα έπαιρνε επίδομα από την ασφαλιστική της εταιρεία, την Manulife, κολοσσός στις ασφαλιστικές.
 
Πριν από ένα μήνα όμως η Νάταλι δεν πήρε μία από το επίδομα. Τότε τηλεφώνησε στην εταιρεία η οποία την ενημέρωσε ότι μπορούσε να αρχίσει να δουλεύει εξαιτίας του…Facebook.
 
Καλά ακούσατε. Ο υπάλληλος της εταιρείας την ενημέρωσε ότι η Manulife θεωρεί πως οι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Facebook από βραδιές σε μπαρ, από διακοπές και από τα γενέθλιά της, αποτελούν «αποδείξεις» ότι δεν έχει πλέον κατάθλιψη. Η ίδια δηλώνει ότι ακολούθησε απλά τη συμβουλή του γιατρού της να βγαίνει και να προσπαθεί να περνάει καλά.
 
Η Manulife δηλώνει, πάντως, ότι δεν σταματά την παροχή επιδόματος μόνο εξαιτίας πληροφοριών που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες όπως το Facebook. Αναμένουμε την συνέχεια!
 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε