Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Νεογέννητο μωράκι έχει λόξυγγα! Δεν έχετε δει πιο χαριτωμένο βίντεο!

Νεογέννητο μωράκι έχει λόξυγγα! Δεν έχετε δει πιο χαριτωμένο βίντεο!

Ό,τι πιο χαριτωμένο θα δείτε σήμερα! Μωράκι γεννήθηκε πριν μία ώρα και έχει λόξυγγα – Δείτε το βίντεο και θα “λιώσετε”.

Ο μικρός Νόα γεννήθηκε πριν μία ώρα και με το που το αγκάλιασε η μαμά του δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Γιατί; Γιατί το νεογέννητο μωράκι της είχε λόξυγγα και δεν μπορούσε να του περάσει με τίποτα!

Με μία ασπρογαλάζια πετσέτα και άσπρο σκουφάκι στο κεφαλάκι του, ο Νόα γεννήθηκε μετά από πολλές ώρες στον τοκετό και χαίρει άκρας υγείας. Με το που το έδωσαν αμέσως οι νοσοκόμες στην μητέρα του, άρχισε ο λόξυγγας!

Το χαριτωμένο μωράκι δεν μπορεί με τίποτα να τον σταματήσει και η μαμά του ξεκαρδίζεται στα γέλια. Αρχικά, το μωράκι δείχνει ξαφνιασμένο αφού δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που του συμβαίνει, όμως η μαμά του το κάνει να νιώσει πιο άνετα και το αγκαλιάζει τρυφερά.

Δείτε το βίντεο:

Το Iatropedia.gr προτείνει κάποιες μεθόδους για να σταματήσει ο λόξυγγας, που όμως η αποτελεσματικότητα τους δεν είναι πάντα επιτυχημένη.

– Γεμίστε ένα ποτήρι νερό και αρχίστε να πίνετε μικρές κοφτές γουλιές ενώ κρατάτε την αναπνοή σας

– Πάρτε μια χάρτινη σακούλα (όχι πλαστική) και επί ένα λεπτό αρχίστε να εισπνέετε και να εκπνέετε μέσα στη σακούλα. Φροντίστε η σακούλα να καλύπτει και το στόμα αλλά και τη μύτη σας.

– Απομακρυνθείτε από εκεί που βρίσκεστε και καθίστε κάπου που να επικρατεί ηρεμία. Στη συνέχεια εισπνεύστε βαθιά και κρατείστε όσο πιο πολύ μπορείτε την αναπνοή σας.

– Καταπιείτε αργά μεγάλες ποσότητες νερού.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε