Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πληρωμένος δολοφόνος προσέφυγε στο δικαστήριο γιατί δεν τον πλήρωσαν!

Πληρωμένος δολοφόνος προσέφυγε στο δικαστήριο γιατί δεν τον πλήρωσαν!

Πληρωμένος μόνο κατ’ όνομα είναι ένας τούρκος επαγγελματίας εκτελεστής, αφού ποτέ δεν πήρε τα χρήματα για να κάνει μια “δουλεια”.

Προσέφυγε στον τουρκικό Σύνδεσμο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επειδή η συμμορία η οποία του ανέθεσε τη δολοφονία επιχειρηματία δεν του κατέβαλε το ποσό των 500 χιλιάδων λιρών Τουρκίας που είχαν συμφωνήσει.

Πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πυροβόλησε μεν στο κεφάλι τον επιχειρηματία, αλλά δεν κατάφερε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Ταράφ” ο πληρωμένος δολοφόνος ανέφερε στο Σύνδεσμο ότι του ανατέθηκε από συμμορία η δολοφονία επιχειρηματία, αλλά δεν μπόρεσε να εισπράξει την αμοιβή του. Ανέφερε επίσης και τα ονόματα αστυνομικών που μετέχουν στη συμμορία. Τους ισχυρισμούς του πληρωμένου δολοφόνου επιβεβαίωσε και ο επιχειρηματίας Ραχμί Μποσταντζί που ήταν το θύμα της ανεπιτυχούς τελικά απόπειρας δολοφονίας και προσέφυγε στον εισαγγελέα.

Ο Σύνδεσμος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ιδρύθηκε το 1986 στην Τουρκία από δικηγόρους, διανοούμενους και ακτιβιστές με σκοπό την προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε