Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πως θα απαλλαγείτε από τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Πως θα απαλλαγείτε από τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια μάσκα προσώπου προκειμένου να αφαιρέσετε μια για πάντα μέσα σε λίγα λεπτά τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπο σας. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και εσείς! 

Η χρήστης του Youtube, «BabamitsANNE» σας δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πως να φτιάξετε τη μάσκα. Το μόνο υλικό που θα χρειαστείτε, είναι το ασπράδι του αυγού, αφού το τοποθετήσετε σε ένα μπωλ και το χτυπήσετε ελαφρώς. Στη συνέχεια, πάρτε ένα πινέλο και αλείψτε το στο πρόσωπο και το λαιμό σας, αποφεύγοντας, φυσικά τα μάτια και το στόμα. Μετά, τοποθετήστε πάνω στα σημεία που έχει αλείψει με το ασπράδι ένα λεπτό χαρτί.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, κόψτε το χαρτί σε μικρά κομμάτια, ούτως ώστε να καλυφθούν σωστά οι περιοχές που έχετε τα στίγματα. Έπειτα, αλείψτε ξανά με το πινέλο το πρόσωπο σας πάνω από το χαρτί και αφήστε το να στεγνώσει για 30 λεπτά. Όταν αφαιρέσετε το χαρτί, τότε, πρέπει να πλύνετε το πρόσωπο σας με ζεστό νερό. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε το φρέσκο και υγιές δέρμα σας.

Δείτε το βίντεο: 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε