Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος από Big Brother με ανάπηρους στρατιώτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παραγωγοί της εκπομπής αναζητούν στρατιώτες που έχασαν τα άκρα τους στον πόλεμο του Αφγανιστάν και του Ιράκ.

Οι παραγωγοί της “ριάλιτι” τηλεοπτικής εκπομπής Big Brother προσπαθούν να δελεάσουν τραυματισμένους στρατιωτικούς προκειμένου να λάβουν μέρος στο νέο κύκλο της, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή σε Βρετανικές κρατικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις υποστήριξής τους, γράφει σήμερα Σάββατο η εφημερίδα Daily Mail.

Η παραγωγή αναζητά στρατιωτικούς που έχασαν άκρα στους πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και τους ζητά να συμμετάσχουν στον τελευταίο κύκλο της εκπομπής, που θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Κάποιες από τις κρατικές οργανώσεις και τις ΜΚΟ που προσεγγίστηκαν από την παραγωγή για να βοηθήσουν στη “στρατολογία” τραυματιών και αστέγων εν αποστρατεία μελών των ενόπλων δυνάμεων της Βρετανίας κατηγόρησαν τους παραγωγούς και το δίκτυο που προβάλει την εκπομπή διότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους βετεράνους.

Ο Χιού Μίλροϊ, διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου των Βετεράνων, φέρεται να δήλωσε στη Ντέιλι Μέιλ ότι η προσπάθεια των παραγωγών της εκπομπής αποτελεί “νέο πάτο στα τηλεοπτικά προγράμματα ριάλιτι”.

Η εταιρία που παράγει την εκπομπή, Endemol, και το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 το οποίο την προβάλλει ανέφεραν σε κοινό ανακοινωθέν τους ανέφεραν ότι ζητούν από ένα “μεγάλο φάσμα ανθρώπων” να λάβει μέρος στις οντισιόν για το πρόγραμμα.

 Το Channel 4 ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι θα διακόψει την εκπομπή μετά από μια δεκαετία, μετά την προβολή της 11ης περιόδου του το 2010. Η εκπομπή έχει προκαλέσει αρκετές φορές σάλο στο παρελθόν στη Βρετανία.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε