Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τώρα μπορείς να κάθεσαι όποτε θες όπου και αν βρίσκεσαι [vid]

Τώρα μπορείς να κάθεσαι όποτε θες όπου και αν βρίσκεσαι [vid]

Αυτή η καρέκλα που συνδέεται χάρη στην τεχνολογία, με το σώμα, σας δίνει την ευκαιρία να καθίσετε όποτε θέλετε όπου και αν είστε. Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργεί.

Πόσες φορές έχετε ταλαιπωρηθεί περιμένοντας στην τράπεζα ή σε κάποιον δημόσιο φορέα επειδή όλες οι καρέκλες είναι πιασμένες; Πόσες φορές έχετε κουραστεί από το πολύ περπάτημα και δεν υπάρχει ούτε ένα παγκάκι να ξεκουραστείτε; Πόσες ακόμη φορές έχετε ευχηθεί να είχατε τώρα μια καρέκλα για να κάτσετε… Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και βρέθηκε λύση για το πρόβλημά σας!

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει μια απίστευτη εφεύρεση: Την καρέκλα που μπορείς να την φορέσεις όπου και αν είσαι και οποιαδήποτε στιγμή. Η εταιρεία Noonee φτιάχνει ρούχα με τη βοήθεια της τεχνολογίας που όμως μπορούν να φορεθούν. Ουσιαστικά η εφεύρεση αυτή αποτελείται από δύο λεπτά σίδερα που συνδέονται από τους γοφούς έως και τα παπούτσια σας και μία ζώνη περνά στο κάθε πόδι ώστε να είναι κολλημένα πάνω σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, λυγίζετε τα γόνατά σας και απλά… κάθεστε!

Το πιο εντυπωσιακό; Η τεχνολογία αυτή εφαρμόζει σε όποιο ύψος και να θέλετε να κάτσετε και μπορεί να συγκρατήσει έως και 200 κιλά! Δείτε στο βίντεο την αστεία αλλά χρηστική εφεύρεση:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε