Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η κρυφή παραλία που αξίζει να επισκεφτείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας

Η κρυφή παραλία που αξίζει να επισκεφτείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας

Εξερευνήστε έναν επίγειο παράδεισο σε μια κρυφή παραλία στις Φιλιππίνες. Μόλις βρήκατε προορισμό για το επόμενό σας ταξίδι…

Στην περιοχή El Nido στις Φιλιππίνες υπάρχει μια κρυφή παραλία που προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική παραδεισένια εμπειρία. Δείτε στο βίντεο τις εντυπωσιακές εικόνες.

Το El Nido αποτελεί έναν από τους top ταξιδιωτικούς προορισμούς. Είναι γνωστό για τα απότομα και μεγάλα βράχια του και τα κρυστάλλινα νερά των παραλιών του. Με άλλα λόγια, είναι ένας παράδεισος στη Γη που κάποια στιγμή στη ζωή σας, αξίζει να ανακαλύψετε.

Η περιοχή είναι γεμάτη με κρυφές παραλίες που ο μόνος τρόπος πρόσβασης σε αυτές, είναι με καραβάκι. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές αλλά εξίσου όμορφες παραλίες, στις οποίες κάνουν καθημερινά δρομολόγια τα ταξιδιωτικά καραβάκια.

Επίσης, αν είστε λάτρεις των καταδύσεων, οι Φιλιππίνες αποτελούν ιδανικό προορισμό. Είτε θαυμάζουν τις κρυφές παραλίες, είτε ανακαλύπτουν τον βυθό της θάλασσας, οι ταξιδιώτες κάνουν λόγο για μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Island-hopping boat tour in the Philippines

Explore the most beautiful hidden beaches on this boat tour in the Philippines.

Gepostet von Travel Insider am Freitag, 6. Oktober 2017

Πηγή βίντεο: INSIDER travel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις