Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ληστεία με αυτοκίνητο… test drive

Ληστεία με αυτοκίνητο… test drive

Αυτό και αν είναι θράσος. Η γυναίκα λήστεψε τράπεζα και έφυγε σαν κυρία με αυτοκίνητο που έκανε test drive και συνοδηγό τον… πωλητή του αυτοκινήτου!

Όλα έγιναν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Ένας άνδρας είχε βάλει αγγελία για πώληση ενός αυτοκινήτου. Μια γυναίκα εμφανίστηκε και του είπε πως θέλει να το αγοράσει. Ήθελε όμως να κάνει test drive.
Ο άνδρας δέχθηκε, αλλά με τον όρο να είναι και εκείνος παρών.
Η γυναίκα κάθισε στη θέση του οδηγού και κάποια στιγμή στη μέση της διαδρομής είπε στον πωλητή ότι θέλει να κάνει ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για να κάνει την αγορά του αυτοκινήτου.
Σταμάτησε έξω από μια τράπεζα, μπήκε στο υποκατάστημα και όταν έφτασε στο γκισέ έβγαλε ένα σημείωμα που έγραφε ότι γίνεται ληστεία καλώντας τον υπάλληλο να την παραδώσει όσα χρήματα είχε.
Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα η γυναίκα επέστρεψε στο αμάξι και άρχισε μαζί με τον ανυποψίαστο άνδρα να κινείται προς το σπίτι του για να ολοκληρώσουν την αγορά.
Στο μεταξύ από την τράπεζα είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία. Οι υπάλληλοι είχαν δώσει την περιγραφή του αυτοκινήτου και έτσι λίγο αργότερα πάνοπλοι αστυνομικοί έζωσαν το αυτοκίνητο και ζήτησαν απ΄ τη γυναίκα και τον άτυχο άνδρα να κατέβουν!
Ευτυχώς η γυναίκα παραδέχθηκε αμέσως την πράξη της και έτσι ο άτυχος πωλητής γλίτωσε και τις κατηγορίες για συνέργεια στη ληστεία…

Διαβάστε επίσης:
Συγκυβερνήτης κλείδωσε τον κυβερνήτη έξω από το πιλοτήριο, γιατί… τον πήρε ο ύπνος

Ιάπωνες σύζυγοι διαλαλούν την αγάπη για τις γυναίκες τους

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε