Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η νέα μόδα στην άσκηση είναι το “τύλιγμα”

Η νέα μόδα στην άσκηση είναι το “τύλιγμα”

Το “ανθρώπινο κουκούλωμα” είναι το νέο trend που έρχεται από την Ιαπωνία. Δείτε τα οφέλη αυτής της άσκησης.

Αν θέλετε να ασκηθείτε, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε υπάρχει μια νέα μορφή άσκησης που έρχεται από την Ιαπωνία. Το “ανθρώπινο κουκούλωμα” είναι το νέο trend στο χώρο της χαλάρωσης.

Το “otonamaki” αποτελεί ένα είδος άσκησης που έχει ως αποτέλεσμα την ηρεμία και ευεξία. Οι γυμναστές τυλίγουν τους Ιάπωνες με άσπρο πανί, ώστε να συρρικνωθούν και να γίνουν μια “μπάλα”. Ο τρόπος που διπλώνεται ο άνθρωπος παραπέμπει στο τρόπο που είναι κουλουριασμένα τα έμβρυα στην κοιλιά της μητέρας τους. 

Αυτή η τεχνική θεωρείται ότι είναι ιδιαίτερα θεραπευτική. Μειώνει το στρες, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αποτρέπει τους πόνους στη μέση. 

“Δοκιμάστε το! Μετά από κάποιους μήνες, η άσκηση αυτή με βοήθησε να μην πονάω πια στην μέση!”, δηλώνει πελάτισσα του ινστιτούτου που εκτελεί την άσκηση αυτή, ενώ άλλος διαφωνεί: “Ήταν τελείως ασφυκτικά εκεί μέσα. Δεν πρόκειται να το ξαναδοκιμάσω!”.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/omgfactsofficial/videos/1522975884463611/?hc_ref=ARRt37SjrZq7jxxV2aQakPKGyfb62m1u8QwX8zKlK9RSzVinyolMS2TIiVZW4AfwO94

Πηγή βίντεο: OMGFacts

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις