Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παιδιά δεν έχουν ιδέα πώς λειτουργεί η κασέτα

Παιδιά δεν έχουν ιδέα πώς λειτουργεί η κασέτα

Η ξεκαρδιστική προσπάθεια δύο παιδιών να καταλάβουν πώς λειτουργεί η κασέτα. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα…

Αν δείξετε σήμερα σε δύο παιδιά την παλιά σας κασέτα, ένα είναι το σίγουρο… Δεν πρόκειται με τίποτα να καταλάβουν πώς λειτουργεί, αν δεν τους υποδείξετε τον τρόπο. Και το βίντεο το επιβεβαιώνει…

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την προσπάθεια δύο παιδιών να καταλάβουν πώς λειτουργεί η κασέτα και πώς βγάζει ήχο. Και ναι… είναι τόσο ξεκαρδιστικό όσο ακούγεται! “Δείξε μου πώς ακριβώς ακούγαμε μουσική από την κασέτα”, παροτρύνει ο μπαμπάς το παιδί. “Πού βάζατε τα ακουστικά;”, αναρωτιέται το παιδί που φυσικά ξέρει να ακούει μουσική με τη βοήθεια αυτών.

Το μεγαλύτερο παιδί βάζει την κασέτα στο αυτί του και δείχνει απογοητευμένο, αφού παρά την προσπάθειά του, όσο και να πλησιάζει το αυτί του η κασέτα, εκείνη δεν βγάζει ήχο. Τα δύο παιδιά ψάχνανε επί ώρα να βρουν το κουμπί για να παίξει μουσική, αλλά τίποτα!

“Μπαμπά, μπαμπά το βρήκα!”, φωνάζει ενθουσιασμένο το παιδάκι και μόλις δείτε πώς νόμιζε ότι λειτουργεί, θα σκάσετε από τα γέλια… Δείτε το viral βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=66OigJ0GERo

Πηγή βίντεο: BadNews

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις