Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στρος Καν και Lady Gaga έχουν την μεγαλύτερη επιρροή;

Στρος Καν και Lady Gaga έχουν την μεγαλύτερη επιρροή;
Ποιες είναι οι προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο; Πριν τις διαβάσετε, καθίστε καλύτερα σε μια καρέκλα….

 

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου του 2010 με τις προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στον Κόσμο σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσιεύει το περιοδίκο Τime. Μέχρι εδώ καλά είναι. Τον κατάλογο όμως συμπληρώνουν ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν και η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga!
 
Ναι καλά διαβάσατε. Στρος Καν και Lady Gaga πάνε χέρι χέρι προς την δόξα.
 
Το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό έχει χωρίσει τις διάφορες προσωπικότητες σε τέσσερις κατηγορίες και ο πρόεδρος της Βραζιλίας βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τους «ηγέτες».
 
Για να δικαιολογήσει την απόφαση του να θέσει τον Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα στην πρώτη θέση των προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον Κόσμο, το Τime δημοσιεύει ένα σχόλιο του αμερικανού σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ : «Αυτό που ο Λούλα θέλει για τη Βραζιλία είναι αυτό που έχουμε εμείς συνηθίσει να αποκαλούμε αμερικανικό όνειρο».
 
Η 24χρονη εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τους καλλιτέχνες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται επίσης ο Πρινς, ο αμερικανός σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς, η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, ο σκηνοθέτης Τζέημς Κάμερον και ο ρώσος διευθυντής ορχήστρας Βαλερί Γκεργκίεφ.
 
 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε