Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τους έστειλαν πακέτα με βιτριόλι

Τους έστειλαν πακέτα με βιτριόλι

Τουλάχιστον εννέα Ελβετοί τραπεζίτες και επιχειρηματίες δέχΤηκαν στο σπίτι τους παγιδευμένα πακέτα που περιείχαν βιτριόλι.

“Ένας νέος φάκελος με βιτριόλι παρελήφθη από την οικογένεια ενός τραπεζίτη της Γενεύης”, γράφει η εφημερίδα Tribune de Geneve, προσθέτοντας ότι συνολικά εννέα παγιδευμένα πακέτα στάλθηκαν σε προσωπικότητες του κόσμου της οικονομίας. Η αστυνομία και η δικαιοσύνη αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία στο Γαλλικό Πρακτορείο. Σύμφωνα με την Tribune, τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τα πακέτα αυτά.

Στις 26 Αυγούστου, ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, ο Μισέλ Αλεξάντρ Γκραμπέρ, είχε δηλώσει πως τουλάχιστον έξι τραπεζίτες ήταν παραλήπτες τέτοιων πακέτων, τα οποία προκάλεσαν τον τραυματισμό τριών ανθρώπων, ο ένας από τους οποίους ήταν παιδί και τραυματίσθηκε στα γόνατα και στα χέρια. Ο Γκράμπερ είχε εξηγήσει πως το υγρό μέσα στα πακέτα ήταν “κατά τα φαινόμενα βιτριόλι”.

Καθένα από τα πακέτα περιείχε ένα μικρό κουτί διαμέτρου τεσσάρων εκατοστών και πάχους ενός, το οποίο ήταν γεμάτο με πολύ τοξικό υγρό. Μερικά από τα πακέτα ανέφεραν ως παραλήπτες τις συζύγους των τραπεζιτών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ένωσης Ιδιωτών Τραπεζιτών Γενεύης Μισέλ Αλπερέν.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε