Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

18 Μαρτίου οι εκλογές για νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

18 Μαρτίου οι εκλογές για νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.01.2012 | 08:00
Πρώτη δημοσίευση: 18.01.2012 | 16:44

Η εκλογή προέδρου από τη βάση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι υποψήφιοι θα έχουν μπροστά τους μόλις μια εβδομάδα προεκλογικού αγώνα (επίσημα, αφού ανεπίσημα η μάχη έχει ξεκινήσει) ενώ μόνο μια εμπλοκή στις διαδικασίες για το “κούρεμα” η τη νέα δανειακή σύμβαση μπορεί να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος για τη διαμόρφωση των θέσεων του κόμματοις, αλλά και τη συγκρότηση του προεκλογικού λόγου που θα έχει το κόμμα εν όψει και των βουλευτικών εκλογών.

Μία εβδομάδα αργότερα σε συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου κατά πάσα πιθανότητα 10-11 Μαρτίου αναμένεται να υποβληθούν οι υποψηφιότητες εκείνων των στελεχών που θα διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Και τέλος, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δεδομένο είναι, πάντως, ότι η εκλογή ηγεσίας θα γίνει από τη βάση του Κινήματος, όπως αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο, παρά τις όποιες επιμέρους επιφυλάξεις, οι οποίες δεν τέθηκαν σε ψηφοφορία.

Όπως δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης όλες αυτές οι ημερομηνίες αποφασίστηκαν εάν υποθετικά οι βουλευτικές εκλογές διεξαχθούν στις 29 Απριλίου, ενώ μετά από αυτές τον Ιούνιο το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε Τακτικό Συνέδριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζωντανό το όνειρο της μπανανίας -Στην Κόστα Ρίκα ο Γ.Παπανδρέου

    Διαδώστε αυτό το άρθρο