Πολιτική

Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας από τον Γραμμένο μετά το επεισόδιο με Φλώρο – «Πρώτη φορά στα 50 χρόνια ποινική δίωξη για βιαιοπραγία βουλευτή»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, που τραυματίστηκε στο επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη (24.04.24) στο περιστύλιο της Βουλής, με τον ανεξάρτητο βουλευτή, κατηγορούμενο για κακούργημα, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο Βασίλης Γραμμένος συνοδευόμενος από το δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δηλώσουν στην ανακρίτρια της υπόθεσης, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας μετά το άγριο περιστατικό με το Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Σε δήλωση του ο κ. Μαντάς είπε πως «είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενέργεια βουλευτή για παράβαση του άρθρου 157 του ΠΚ.

Η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος και διερευνάται το αδίκημα της βιαιοπραγίας εντός του Κοινοβουλίου και μάλιστα σε χρόνο που βρίσκεται σε ενάσκηση των καθηκόντων του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια αν η Τουρκία προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια» – Τι είπε για Τσίπρα, Καρυστιανού
«Ο Τσίπρας δεν επέλεξε τον Ινιέστα και τον Τσάβι και πολιτεύτηκε με Πολάκη - Κωνσταντοπούλου» σχολιάζει με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη υπό τον Μητσοτάκη – Στο τραπέζι ισότητα αμοιβών, Ταμείο Ανάκαμψης και ξένες επενδύσεις
Στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση - Η ατζέντα περιλαμβάνει ακόμη Τεχνητή Νοημοσύνη, νέα ΚΑΠ, αεροδρόμιο Καλαμάτας και επαναδιορισμό Στουρνάρα
Κυριάκος Μητσοτάκης