Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

5 συγκεντρώσεις απόψε στην Θεσσαλονίκη!

5 συγκεντρώσεις απόψε στην Θεσσαλονίκη!

Mόνο σήμερα, είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Θεσσαλονίκη πέντε κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις κομμάτων. Αύριο και μεθαύριο θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερις.

Πρώτη θα ξεκινήσει στις 18.00 η Ντόρα Μπακογιάννη στην Αποθήκη Δ του ΟΛΘ.

Μια ώρα μετά και σε μικρή απόσταση από την Αποθήκη Δ, ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πραγματοποιούν τη δική τους τελική προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Η εξέδρα θα στηθεί στο δεξιό μέρος της κεντρικής πύλης του ΟΛΘ και η προσέλευση θα γίνεται από την προέκταση της οδού Σαλαμίνος.

Οι φίλοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα προσέρχονται από την είσοδο που βρίσκεται δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό.

Στα δυτικά της πόλης, η συγκέντρωση της Δράσης. Το κόμμα του Στέφανου Μάνου διοργανώνει σήμερα στις 7 μ.μ. την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο «Porto Palace», με ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Στέλιο Σταυρίδη. Μια ίωση καθήλωσε στην Αθήνα τον Στέφανο Μάνο.

Στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, η συγκέντρωση της Κοινωνικής Συμφωνίας με ομιλητή τον πρώην υπουργό Χάρη Καστανίδη.

Και τέλος, η ΝΔ, που πραγματοποιεί τη δική της κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο χώρο της ΔΕΘ. Εδώ ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ. από μια εξέδρα που θα στηθεί μπροστά από τα Περίπτερα 8 και 10 και μπροστά από το Παλέ Ντε Σπορ.

Oι διοργανωτές υπολογίζουν ότι στο χώρο θα προσέλθουν περίπου 10.000 άτομα.

Το σκηνικό θα είναι πανομοιότυπο με αυτό των άλλων «γαλάζιων» εκδηλώσεων στην Ελλάδα, με τον κ. Σαμαρά να μιλά προς τους συγκεντρωθέντες έχοντας στην πλάτη του νεολαίους, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Καραμανλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε