Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Αδειάζει" η κυβέρνηση τον Πάγκαλο για τα βέλη του στις Ένοπλες Δυνάμεις

`Αδειάζει` η κυβέρνηση τον Πάγκαλο για τα βέλη του στις Ένοπλες Δυνάμεις
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.11.2010 | 22:01
Πρώτη δημοσίευση: 03.11.2010 | 21:50

Εκτεθειμένος βρίσκεται πλέον ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος στα όσα είπε τις προάλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση, Θεόδωρος Πάγκαλους για τους ένστολους ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και μάλιστα οι πλέον αντιπαραγωγικοί.

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις μιλάει ο αρμόδιος υπουργός διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος σπεύδοντας συγχρόνως να υπερασπιστεί και να συγχαρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις για τον τρόπο που λειτουργούν. Χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δια του Συντάγματος εκφράζονται μέσω του υπουργού Άμυνας και πως η κυβέρνηση τιμά και στηρίζει όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα στους αξιωματικούς λέγοντας πως ο ελληνικός λαός περήφανος για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκτός από τον κ. Βενιζέλο, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης άδειασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος δήλωσε πως “σαφέστατα ο κ. Βενιζέλος είναι ο αρμόδιος υπουργός για την Εθνική Άμυνα”.

Εναντίον του κ. Πάγκαλου τάχθηκε και η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας τα λόγια του κ. Πάγκαλου ως ανήκουστη απρέπεια και πρωτοφανή προσβολή προς τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως ευτυχώς ο κ. Βενιζέλος έβαλε τα πράγματα σε τάξη.

Πάντως, στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων επικρατεί οργή για τις απαξιωτικές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο