Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Άδωνις σε Τσίπρα: Από πότε τα prior actions γίνονται μετά;

Άδωνις σε Τσίπρα: Από πότε τα prior actions γίνονται μετά;

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ.,  Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αναφορές του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό του στη Βουλή.

Όλη η δήλωση Γεωργιάδη:

«Ο Πρωθυπουργός για μία ακόμα φορά προχώρησε σε χυδαία ψέματα. Τον προστάτευσε, για δεύτερη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νίκος Βούτσης, ο οποίος δεν επέτρεψε ούτε στον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει, αλλά ούτε και σε εμένα επί προσωπικού για όλα αυτά τα ψέματα τα οποία είπε.

Οφείλω όμως να θέσω ένα ερώτημα στον κ. Τσίπρα, που θα έθετα αν δεν το έβαζε στα πόδια. Ο Πρωθυπουργός είπε στη Βουλή την εξής φράση: όλοι ξέρουμε ότι τα “prior actions” (οι προηγούμενες δράσεις) γίνονται μετά. Πόσοι Έλληνες πιστεύουν ότι ήταν σε θέση να μιλήσει μόνος του με τους Rothschild στα Αγγλικά για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και δεν είχε πάει για άλλους λόγους, που σκοπίμως αποφεύγει να απαντήσει; Γιατί, σήμερα, ούτε απάντησε ποιους συνάντησε στους Rothschild, ούτε απάντησε γιατί πήγε στους Rothschild;
Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι προηγήθηκε η απόφαση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ., έχω καταθέσει ερώτηση και περιμένω τα πρακτικά του Δ.Σ. του Ο.Δ.ΔΗ.Χ. Θα δούμε τις ημερομηνίες και θα καταλάβουμε αν το συμβόλαιο με τους Rothschild έγινε πριν ή μετά το ταξίδι του κ. Τσίπρα. Τότε θα λυθούν πολλές απορίες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε