Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακούφιση και δάκρυα για το κόμμα της Ραχήλ Μακρή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ουφ επιτέλους το δημιούργησε. Ο Κάλχας πέρασε από τη μεγάλη αγωνία στην ελπίδα ότι η χώρα μπορεί πλέον να σωθεί. Όχι δεν του ήρθε καμιά επιφοίτηση, ούτε έμαθε κάποιο κρυφό σχέδιο του Τσίπρα, ούτε ότι ο Σόιμπλε αποφάσισε επιτέλους να διώξει το Δ.Ν.Τ. και να ανοίξει τους κρουνούς της χρηματοδότησης για την Ελλάδα.

Όχι τίποτα απ’ όλα αυτά, τα οποία εξάλλου είναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, σε σύγκριση με αυτό που οδήγησε τον Κάλχα, να βγάλει έναν μεγάλο αναστεναγμό ανακούφισης, ένα τεράστιο ουφφφφφ!

Και για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία συνέλληνες, ο λόγος της μεγάλης ανακούφισης και της υπέρτατης ελπίδας του Κάλχα για ένα καλύτερο μέλλον, είναι η δημιουργία του κόμματος από την Ραχήλ Μακρή.

Ουφ, το είπα επιτέλους και σκούπισα κρυφά ένα δάκρυ, που κύλησε στο αριστερό μου μάγουλο. Και μη ρωτήσετε γιατί στο αριστερό. Η απάντηση είναι προφανέστατη.

Η Ραχήλ Μακρή είναι αριστερή τον τελευταίο καιρό…Αν τυχόν αλλάξει, το επόμενο δάκρυ θα τρέξει στο δεξιό μάγουλο. Όμως, αν τοποθετηθεί στο Κέντρο, θα υπάρχει ένα πρόβλημα για το που θα τρέξει το δάκρυ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε