Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Απάντηση Κασιδιάρη σε Ψυχάρη για τους “δολοφόνους” μέσω twitter

Απάντηση Κασιδιάρη σε Ψυχάρη για τους “δολοφόνους” μέσω twitter

Μπορεί οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούσης και Αρβανίτης, που ήταν εκείνη την στιγμή στο κοινοβούλιο να μην απάντησαν στον βουλευτή της ΝΔ Ψυχάρη, για τους χαρακτηρισμούς και το ξέσπασμά του, όμως η απάντηση ήρθε μέσω twitter από τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Δεν ανέχομαι να είμαι στην ίδια αίθουσα με κλέφτες, απατεώνες, διεφθαρμένους, δολοφόνους χιλιάδων Ελλήνων και ανδρείκελα ξένων τοκογλύφων», έγραψε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Νωρίτερα, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας βουλευτών, ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα, πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για βαριά εγκλήματα.

«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, οδηγώντας τον κ. Μαρκογιαννάκη στην απόφαση να του κλείσει τα μικρόφωνα και να μην του επιτρέψει να συνεχίσει την παρέμβασή του.

Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επεισόδιο στην Βουλή: Δεν ανέχομαι να είμαι στην ίδια αίθουσα με δολοφόνους!

Η γυναίκα που τα έβαλε με τη Χρυσή Αυγή

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Μιχαλολιάκο: Πολύ φαγητό και κουβέρτες

Ουρές στους δερματολόγους για να φύγει η ρετσινιά της Χρυσής Αυγής! Τα τατουάζ της ντροπής

Κατηγορία για κατάλυση της Δημοκρατίας και εσχάτη προδοσία σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε