Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αβραμόπουλος: «Ιστορική υπέρβαση της ΝΔ η συμφωνία»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, δηλώνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε γραπτή του δήλωση, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι με τη συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, η χώρα κερδίζει χρόνο και διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις ώστε «μόλις η νέα κυβέρνηση ολοκληρώσει την αποστολή της, η κοινωνία να αποφασίσει νηφάλια και χωρίς την πίεση τελεσιγράφων, το πώς θέλουμε να πορευτούμε, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε τη συμφωνία Σαμαρά-Παπανδρέου «ιστορική υπέρβαση» της ΝΔ, που «για άλλη μια φορά κλήθηκε να διαφυλάξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. Το μέλλον του τόπου μας».

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, εγγυώνται, και τώρα και στο αύριο, ότι εκφράζουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική αξιοπρέπεια και το διεθνές κύρος της. Για να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στη διεθνή σκηνή, σε μια εποχή που συντελούνται μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις και δημιουργούνται νέοι συσχετισμοί», συμπληρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν.Δ: δεν είναι συγκυβέρνηση

Τα παζάρια καλά κρατούν – Έχουν καταλήξει στον πρωθυπουργό αλλά όχι ακόμα στην κυβέρνηση

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε