Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Δέχτηκα να αλλάξω υπουργείο γιατί ο πρωθυπουργός είχε ανάγκη από κομάντος"

`Δέχτηκα να αλλάξω υπουργείο γιατί ο πρωθυπουργός είχε ανάγκη από κομάντος`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.03.2012 | 14:30
Πρώτη δημοσίευση: 07.03.2012 | 14:23

«Ο πρωθυπουργός έκρινε ότι η κυβέρνηση είχε ανάγκη από κομάντος» δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί δέχτηκε τη μετακίνησή της στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα των εκλογών, η κυρία Διαμαντοπούλου απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι για μετάθεση του χρόνου τους, ωστόσο επισήμανε πως η ίδια είχε εκφράσει τη θέση να υπάρξει ανασχηματισμός και οι εκλογές να πάνε πολύ πίσω, καθώς, όπως είπε, το προεκλογικό κλίμα μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε έναν εξαιρετικά δύσκολο Ιούνιο.

Δεν απέρριψε το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, εάν ισχύουν οι προϋποθέσεις της διασφάλισης της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και της εκπλήρωσης των στόχων του μνημονίου, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε πως θα προτιμούσε η όποια συνεργασία να είναι στο πλαίσιο της Κεντροαριστεράς και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να απαντήσει «εάν είναι έτοιμη να αλλάξει για πάντα το πολιτικό σύστημα και να αποφασίσει εάν θα γίνει Αριστερά της εξουσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού – Η... ΝΔ έστειλε τη Διαμαντοπούλου στο Ανάπτυξης – Πότε έγινε η πρόταση στον Γ. Μπαμπινιώτη

Μπαμπινιώτης: Γιατί αποδέχτηκα τη θέση του υπουργού Παιδείας

   Διαδώστε αυτό το άρθρο