Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ε. Παναρίτη: «Θα μπορούσαμε να μην είχαμε μπει στο Μνημόνιο"

Ε. Παναρίτη: «Θα μπορούσαμε να μην είχαμε μπει στο Μνημόνιο`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.11.2012 | 00:55
Πρώτη δημοσίευση: 21.11.2012 | 00:55

Η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: "Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε από μόνοι μας να είχαμε βρει την λύση και θα μπορούσαμε να μην είχαμε μπει στον μηχανισμό στήριξης".

Φανήκαμε πάρα πολύ ισχνοί στο να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας. Αφήσαμε τους Γερμανούς να μιλάνε για εμάς...", δήλωσε η Οικονομολόγος και πρώην Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

Το χρέος να μηδενιστεί. Η Ελλάδα για να μπορέσει να πάει στην ανάπτυξη πρέπει να έχει 60% χρέος του ΑΕΠ της. Εμείς τώρα και με το IMS που θα το κουρέψουμε, θα πάμε στο 120%. Άρα λοιπόν θεωρώ ότι πρέπει να το μειώσουμε στο 0% και τα χρήματα που θα μας έρχονται να πηγαίνουν για διαρθρωτικές αλλαγές και να μπαίνουν στην αγορά.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει και για την υπόλοιπη Ευρώπη ένα κούρεμα στο χρέος και των υπόλοιπων 16 χωρών, το οποίο θα γίνει, θα το δείτε και θα με θυμηθείτε... Θα καταλήξουν σε αυτό, αλλά φοβάμαι ότι όταν θα καταλήξουν οι Ευρωπαίοι σε αυτό θα είναι πάρα πολύ αργά.   Διαδώστε αυτό το άρθρο