Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Κωνσταντοπούλου: Να σταματήσουν την ελεεινή προσπάθεια απόπειρας αποδόμησής μου

Φωτό: Eurokinissi
Φωτό: Eurokinissi

Για στρατηγική αντιστροφής της πραγματικότητας και αποδόμησης της προσωπικότητας της, έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου σχετικά με υποθέσεις εξοπλιστικών, εξαπολύοντας επίθεση τόσο κατά του επικεφαλής των ΑΝΕΛ όσο και κατά του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε κατηγορήσει την κ. Κωνσταντοπούλου ότι είχε σχέσεις με τον Αντώνη Κάντα, ο οποίο; είχε προφυλακιστεί για υποθέσεις εξοπλιστικών.

΄”Εβαλε νερό στο κρασί της για τα σοβαρά ζητήματα των υποβρυχίων και με ενοχλεί που ο πατέρας της ήταν συνήγορος στην υπόθεση. Υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κύριο Κάντα και δεν έφερε τις υποθέσεις όπως έπρεπε στη Βουλή”, είπε μεταξύ άλλων ο κ.Καμμένος ανάβοντας φωτιές . 

Απόλυτα ψευδή και τερατώδη, χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος.

“Η επίθεση, εξήγησε η κυρία Κωνσταντοπούλου, ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κυρίου Μπεκιάρη, που συνδέεται με τον κύριο Παππά και τον κύριο Τσίπρα και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, συνεχίστηκε από τους αδερφούς Κουρή, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τόνισε.

Η απόπειρα να μου προσάψουν διαφθορά κατατείνει στο να απαξιωθεί η πολιτική μου πορεία και συνέπεια, αλλά έχω το δυσμενές προνόμιο και την τιμή να έχω πει και να έχω κάνει ακριβώς τα ίδια, με απόλυτη συνέπεια, υποστήριξε.

«Ουδέν ψευδέστερο και τερατοδέστερο» τόνισε για το ζήτημα, προσθέτοντας: «έχω υπάρξει η μόνη βουλευτής που ανέδειξε το ζήτημα μη διερεύνησης των δικογραφιών που διαβιβάζονται στη Βουλή και είμαι η μόνη πρόεδρος που έκανε κάτι γι’ αυτό».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε με ημερομηνίες τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που έχει κάνει για τα ζητήματα που την κατηγορούν πως απέκρυψε.

Κλείνοντας, η κυρία Κωνσταντοπούλου επανήλθε σε όσους θεωρεί υπευθύνους για την επίθεση εναντίον της, κατονομάζοντας και πάλι ειδικά τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, λέγοντας: Θα τους έλεγα, ειδικά στον πρώην υπουργό Επικρατείας κύριο Παππά, να σταματήσουν την ελεεινή προσπάθεια απόπειρας αποδόμησής μου και σπίλωσής μου, έχω υπάρξει πάντοτε διαφανής και ειλικρινής.

Μπορούν να ψάξουν και στα ληξιαρχεία της Αιδηψού και της Αθήνας να βρουν τους παππούδες μου, αλλά δεν θα βρουν σκελετούς στη δική μου ντουλάπα, γιατί πάντοτε ήμουν συνεπής σε αυτά που έλεγα και έκανα, είπε χαρακτηριστικά. 

Ποτέ δεν χαρίστηκα σε κανέναν, το γνωρίζει ο κύριος Καμμένος, όταν στην περίπτωση της ασυλίας του είχα διαφοροποιηθεί από την κοινοβουλευτική μου ομάδα.

Είναι εξίσου ελεεινή η προσπάθεια να εμφανιστώ ως ενεργούσα υπό προσωπικό όφελος, είναι απολύτως ψευδές ότι προσέλαβα ανθρώπους στο πολιτικό μου γραφείο, ουδέποτε κατάφερα έστω τα ΦΕΚ να δημοσιεύονται στην ώρα τους, εκ μέρους υπηρεσιών που δεν ήθελαν ποτέ να συνεργαστούν, κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε