Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Απασφάλισε ο Μεϊμαράκης κατά Μητσοτάκη και Παπαμιμίκου! “Στόλισε” και τον Τσίπρα

Εκλογές ΝΔ: Απασφάλισε ο Μεϊμαράκης κατά Μητσοτάκη και Παπαμιμίκου! “Στόλισε” και τον Τσίπρα

Χείμαρρος ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, τρεις ημέρες πριν από τον β’ γύρο των εκλογών για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε χαρακτηριστικά ότι “όταν λένε ότι είμαι γέρος και έμπειρος, αυτοί αποδέχονται ότι είναι παιδιά και άπειροι. Δεν θεωρώ ότι μετέχω σε μάχη γενεών, αλλά σε μάχη ιδεών”.

Αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι “οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που έκανε, ήταν λάθος”, καθώς και ότι “ο υπαρχηγός του, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε πει ότι ο ίδιος έκανε τις απολύσεις και όχι η τρόικα”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στον κ. Μητσοτάκη και για την υπόθεση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, για τον οποίο είπε ότι “δοκιμάστηκε για γραμματέας και δεν κάνει”.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε γελώντας πώς “τρελαίνομαι από τη χαρά μου να ακούω μαρξιστές να μιλάνε για ιδιωτικοποιήσεις” και πρόσθεσε ότι “δεν το ‘χει το παιδί! Τι να κάνουμε;”.

Ερωτηθείς για το αν θα δεχόταν οικουμενική κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ότι “η συνεργασία απαιτεί αρχές, ήθος και πρόγραμμα. Τίποτα από αυτά δεν διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε