Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκλογές ΝΔ: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που ήταν ανατρεπτικό.

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη δήλωση έδειξε το στίγμα του για τις επόμενες κινήσεις του, λέγοντας πως οι 400.000 “γαλάζιοι” ψηφοφόροι και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας πήραν στα χέρια τους το κόμμα και έδωσαν εντολή να κάνουν το όραμα πραγματικότητα απέναντι σε μία ανίκανη κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως το μήνυμα των εσωκομματικών εκλογών ήταν ξεκάθαρο, να προχωρήσουν στη δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση του κόμματος, για να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον αγώνα που έδωσε, δηλώνοντας πως τον σέβεται, τον εκτιμά και θα είναι πολύτιμος συνεργάτης την επόμενη ημέρα.

“Μαζί θα είμαστε από τώρα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας. Όπως μαζί θα είμαστε και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και φυσικά με όλους τους Βουλευτές, τα στελέχη της ΝΔ, τα 400.000 μέλη και όλους τους φίλους της Παράταξης”, επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε από την καρδιά του, τους συνεργάτες, την ομάδα του και τους εκατοντάδες εθελοντές, αλλά διευκρίνισε πως το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Μαρέβα, στην Σοφία, στον Κωνσταντίνο και στην Δάφνη. Όπως είπε, “χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ”.

Φυσικά ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε νασ αναφερθεί και στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά “από σήμερα ξεκίνησε το χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι να κλείσει το τελευταίο κεφάλαιο λαϊκισμού στην Ελλάδα. Ας το γνωρίζει αυτό καλά και ο κ.Τσίπρας”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε