Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Αυτή η κυβέρνηση είναι συμμορία”

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Αυτή η κυβέρνηση είναι συμμορία”

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τα όσα εκτυλίχθηκαν εντός του ηγετικού επιτελείου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ο Άδωνις Γεωργίαδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας την “συμμορία”.

“Ο Χουλιαράκης “προδότης”, ο Σταθάκης “άθλιος”, ο Παππάς να λέει “θα δείρουμε τον Στουρνάρα” και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία”, είπε χαρακτηριστικά. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε πως “είναι εντυπωσιακό ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε το καλοκαίρι του 2015 ότι τα αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδος ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και σημείωσε με νόημα: Τώρα κατάλαβα γιατί έκοψαν το ΕΚΑΣ από τους συνταξιούχους“. 

———–> Αποκαλύψεις Βαρουφάκη: Οι φόβοι για πραξικόπημα, ο ”μισητός” Χουλιαράκης και οι… κλωτσιές στον Στουρνάρα

Εξέφρασε την άποψη ότι όσα αποκαλύπτονται εκθέτουν τον πρωθυπουργό προσωπικά, καθώς φαίνεται ότι δεν γνώριζε πώς λειτουργεί η ευρωζώνη. “Είσαι τόσο άσχετος, Αλέξη Τσίπρα;” διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η χώρα εξακολουθεί να πληρώνει σήμερα την διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι, προφανώς, ο κ. Βαρουφάκης έχει καταγράψει στο κινητό του και άλλα, πολύ χειρότερα για τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό ο Αλέξης Τσίπρας τον φοβάται.

———–> ”Χαμός” από τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη – Να πάρει θέση ο Τσίπρας ζητά η αντιπολίτευση

“Ο Τσίπρας έχασε τα λεφτά μας, γιατί είχε βάλει τον Βαρουφάκη να κάνει τις αηδίες που έκανε. Όσο δεν μιλάει το Μαξίμου, δια της σιωπής επιβεβαιώνει όσα λέει ο Βαρουφάκης” τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει κυβερνητική διάψευση, γιατί ο πρώην ΥΠΟΙΚ τους έχει καταγράψει όλους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε