Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η συμβουλή της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Η συμβουλή της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα είχε κρίσιμες συναντήσεις με πολλούς ηγέτες και έλληνες ομογενείς, ενώ δέχθηκε και συμβουλές για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μία τέτοια συμβουλή δέχθηκε και από τη Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία μιλώντας σε ένα μεγάλο ακροατήριο δήλωσε πως “αυτός ο άνθρωπος” εννοώντας τον Αλέξη Τσίπρα, “που κέρδισε τις εκλογές στις αρχές του έτους και όπως γνωρίζετε ο ελληνικός λαός επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για δεύτερη φορά, μεταφέρει μαζί του την ψυχή, τις ελπίδες και την πίστη του ελληνικού λαού”.

Αναφερόμενη η κα Αγγελοπούλου στο διάστημα των διαπραγματεύσεων, δήλωσε πως ο κ. Τσίπρας “βρέθηκε σε ένα τρενάκι του τρόμου με την Ελλάδα μέσα από διαπραγματεύσεις, απειλές, εταίρους που δεν ήταν ακριβώς εταίροι, μέσα από εκλογές, δημοψήφισμα και στο τέλος έφερε μία συμφωνία”.

Σε εκείνο το σημείο της ομιλίας της, η κα Αγγελοπούλου θέλησε να δώσει μία συμβουλή στον Έλληνα πρωθυπουργό, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: “έχουμε ήδη καθυστερήσει πρωθυπουργέ”.

Τόνισε μάλιστα πως ο κ. Τσίπρας έχει μεγάλο βάρος στις πλάτες του να προσπαθήσει να διορθώσει όλα τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Τον κάλεσε να κάνει αλλαγές που έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ και να κάνει όλους τους Έλληνες να εργαστούν πολύ σκληρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε