Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κάλυψε τον Θ. Πάγκαλο που μίλησε για “μαλ...κες” ο Λ. Παπαδήμος

Κάλυψε τον Θ. Πάγκαλο που μίλησε για “μαλ...κες” ο Λ. Παπαδήμος
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.12.2011 | 11:32
Πρώτη δημοσίευση: 02.12.2011 | 11:32

Επικαλείται πάλι... λάθος ερμηνεία και λάθος μετάφραση δηλώσεων και προθέσεων ο Αντιπρόεδρος και μάλλον ... πείθει τον Πρωθυπουργό.

Ο Α. Τσιπρας έβαλε στο στόχαστρό του στη Βουλή δυο υπουργούς, τόσο τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον οποίο χαρακτήρισε τον “πιο αποτυχημένο υπουργό που έχει περάσει και εξακολουθεί να είναι στα κυβερνητικά έδρανα και να υπογράφει αποφάσεις” ενώ καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς και κατά του αντιπροέδρου, με αφορμή φυσικά τις τελευταίες δηλώσεις του... κυριολεκτικά στα γαλλικά
“Ο αντιπρόεδρος σας, ο Θ. Πάγκαλος, τι κάνει κυβέρνηση σας; Στην προηγούμενη ήταν να συκοφαντεί αριστερά, είπε χυδαία πράγματα σε γαλλικό κανάλι, εγκαλέστε τον” είπε ο κ. Τσίπρας στον Πρωθυπουργό που προτίμησε με μια φράση να αναφερθεί και στα δυο μέλη του υπουργικού συμβουλίου:
“Δεν δέχομαι και δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς για μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου” είπε ο κ. Παπαδήμος παρέχοντας κάλυψη στους υπουργούς της Κυβέρνησής του...

Διαβάστε επίσης:


Παπαδήμος: δεν είναι σωστό να κόβεται το ρεύμα, αλλά...

Κοροϊδία! Ελάχιστοι θα εξαιρεθούν από το χαράτσι της ΔΕΗ - Γολγοθά θα ανέβουν όσοι θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν - Όλη η εγκύκλιος!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο