Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καμμένος: "Κουκουλώνουν" τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

Καμμένος: `Κουκουλώνουν` τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.08.2012 | 18:03
Πρώτη δημοσίευση: 24.08.2012 | 18:03

Ο οριστικός συμβιβασμός στο θέμα της Siemens προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και υποστήριξε ότι «η σημερινή συγκυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή στον υπουργό Οικονομικών να χαρίσει στη Siemens που δωροδοκούσε Έλληνες εξωνημένους πολιτικούς 1,9 δισ. ευρώ, σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, την ίδια μέρα που αποφάσισε να κλείσει το σύνολο της υπόθεσης Siemens, νομίζοντας ότι θα σταματήσουν οι διώξεις εναντίον εκείνων που λήστεψαν το Ελληνικό Δημόσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει την αγωγή του κ. Τσουκάτου, ο οποίος κατέθεσε εναντίον μου ότι τον προσέβαλε ο χαρακτηρισμός του ταμία του αρχιερέα της διαπλοκής».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται «προκειμένου να δικαιωθούμε, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα γονυπετή στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπαδημούλης: Ο συμβιβασμός με τη SIEMENS είναι ένα νέο σκάνδαλο μέσα στο μέγα σκάνδαλο

Αυτός είναι ο συμβιβασμός με την Siemens   Διαδώστε αυτό το άρθρο