Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζένος – Κουρτάκης: Χούντα είναι θα περάσει – Καμμένος: Με χτυπούσαν μέσω του παιδού μου

Τζένος – Κουρτάκης: Χούντα είναι θα περάσει – Καμμένος: Με χτυπούσαν μέσω του παιδού μου

Αφού κρατήθηκαν όλη τη νύχτα, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος θα δικαστούν σήμερα στο αυτόφωρο μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Τους έκανα μήνυση γιατί υποστήριξαν ότι ο γιος μου είναι αναρχικός, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Οι δυο δημοσιογράφοι, με αναρτήσεις τους στο Facebook δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη και γράφουν: Χούντα είναι θα περάσει.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να απαντήσει στις ανακοινώσεις των κομμάτων που επιτέθηκαν στην κυβέρνηση μετά τις συλλήψεις δημοσιογράφων και τόνισε πως δεν έκανε τη μήνυση εξαιτίας κάποιου δημοσιεύματος αλλά γιατί, όπως είπε, οι δυο δημοσιογράφοι έκαναν αναφορές στον ανήλικο γιο του.

«Δεν αφορά δημοσίευμα η σύλληψη, αφορά αναφορά επί δύο ημέρες στο ραδιόφωνο του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου οι οποίοι ενέπλεκαν τον ανήλικο γιο μου, ο οποίος πάει στη Β’ Λυκείου, στην Αθήνα δεν έχει ανέβει ποτέ το παιδί, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι είναι λέει, σας διαβάζω επί λέξει αυτό που έλεγε ο Κουρτάκης, ότι είναι λέει ο γιος του Πάνου λίγο με τη Ρούπα. Αναφέρει το παιδί σαν αναρχικό και σαν τρομοκράτη. Ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο. Να πάει στο εξωτερικό. Ένα παιδί που θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και από βίζα. Γιατί; Γιατί είναι γιος μου. Και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου, το οποίο δεν έχει ανέβει στην Αθήνα στη ζωή του», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Υποστήριξε δε ότι «όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε από τον κατάλογο του ΚΕΕΛΠΝΟ που κατέθεσα στην ΕΣΗΕΑ, επειδή φαινόταν ότι ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος έχουν πάρει μεγάλα ποσά και ζήτησα τη διερεύνηση. Και αποφάσισαν τη μια φορά να στείλουν να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου στην Ικαρία με φωτογράφο και δημοσιογράφο που μπήκε μέσα στο σπίτι για να πάρει φωτογραφία τα παιδιά και την άλλη φορά ανακατεύοντας έναν 15χρονο με δήθεν αναρχικούς και τρομοκράτες. Δεν μπορώ να αφήσω ένα παιδί απροστάτευτο».

Τζένος – Κουρτάκης: Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε

Με αναρτήσεις τις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook, Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη, κάνουν λόγο για σκευωρία από “αριστερή χούντα”, δηλώνουν πως “είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος” και τονίζουν πως “έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη”. Και καταλήγουν στο κείμενο τους: “Χούντα είναι θα περάσει”.

Όλο το κείμενο της ανάρτησης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
 Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το “εγκληματικό αδίκημα” της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει
“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε