Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Καρέ – καρέ οι συναντήσεις Πούτιν με Παυλόπουλο και Τσίπρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε αρχικά τον Ρώσρο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Προεδρικό Μέγαρο, πριν ο τελευταίος μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον περίμενε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου τον υποδέχτηκε επίσημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Και λέμε επίσημα διότι η πρώτη, ανεπίσημη υποδοχή του Ρώσου Προέδρου από την ελληνική πλευρά έγινε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου τον… Τσάρο της Ρωσίας καλωσόρισε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνομίλησε με τον Προκόπη Παυλόπουλο για περίπου 50 λεπτά, πριν αποχωρήσει για το Μέγαρο Μαξίμου, όπου κατευθύνθηκε πεζός, συνοδεία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Εκεί τον καλωσόρισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και μετά τις κοινές δηλώσεις… on camera οι δύο άνδρες συζήτησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες για μία ώρα.

Δείτε καρέ – καρέ την υποδοχή του Ρώσου Προέδρου από τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε