Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κατηγορώ της ΝΔ για την δημόσια ασφάλεια

Κατηγορώ της ΝΔ για την δημόσια ασφάλεια
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.03.2010 | 14:56
Πρώτη δημοσίευση: 29.03.2010 | 14:56

 Για κατάρρευση του συστήματος δημόσιας ασφάλειας, κάνει λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης

Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Νικόλαος Δένδιας. Με αφορμή τη δολοφονική ληστεία και την έκρηξη της «τυφλής» βόμβας, που προκάλεσε τον θάνατο 15χρονου μετανάστη και τον τραυματισμό της αδερφής και της μητέρας του, ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπαράσταση της παράταξής του προς τα θύματα βίας. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως «είμαι υποχρεωμένος να πω, πέρα από αυτό, ότι το συνολικό σύστημα δημόσιας ασφάλειας στη χώρα έχει, πλέον, καταρρεύσει».

    Ο τομεάρχης της ΝΔ σημείωσε πως «από τη μία, τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα, από την άλλη, εγκλήματα βίας, καλπάζουσα μικρή και μεσαία εγκληματικότητα, αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, πλήρης απαξίωση του Λιμενικού Σώματος. Όλα αυτά, δημιουργούν ένα πλαίσιο, που απειλεί το μοντέλο ζωής του Έλληνα. Του ανατρέπει τη δυνατότητα της επιβίωσης με τον τρόπο, που την ξέρουμε στις πόλεις της χώρας».

    Ο κ. Δένδιας, στη δήλωσή του, επέκρινε προσωπικά τον αρμόδιο υπουργό λέγοντας ότι «είναι επιτέλους ώρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης, να λάβει τα μέτρα που πρέπει, να ακούσει τον κοινωνικό παλμό και να αντιδράσει. Αλλιώς, η ευθύνη βαρύνει απολύτως και μόνο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο